050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Anturabetoni ja anturabetonin hinta 2022 - 2023

Anturabetoni on esimerkiksi lattiabetonia karkeampaa betonia, anturabetonissa ei tarvita niin paljoa hienoa kiviainesta. Anturabetonista käytetään myös nimitystä rakennemassa. Anturabetoni on notkeudeltaan yleensä S2 notkeusluokkaa ja lujuudeltaan C25/30. Anturabetonissa käytetään 16mm tai 32mm kivikokoa. Anturabetonin pumppauksessa käytämme omia Putzmeister-puomikoneitamme, joilla pumppaus ja valutyö onnistuu erittäin sujuvasti vaikeissakin kohteissa. Jos kohde on erittäin ahdas ja puomi ei ole välttämätön, voimme käyttää myös pienempikokoista näppärää perästä pumpattavaa Putzmeister-betonipumppuautoa. Saat meiltä anturabetonin kuljetettuna ja pumpattuna edulliseen kiinteään kuutiohintaan, sisältäen kaikki kulut. Yllättäviä kuluja ei synny ja tiedät etukäteen kustannuksen. Halutessasi voit tilata meiltä lisäpalveluna myös anturan valumiehen. Betonin pumppaus ja pumpun kuljettaja/käyttäjä kuuluu aina hintaan.

Alla on kuutiohinnat sekä tarkka hintalaskuri. Saat laskettua hinnan anturavalulle sekä kaikille muille valuille joissa käytetään anturabetonia.

Anturabetonin hinta kuljetettuna ja pumpattuna 2022 - 2023:

6m3 ja enemmän: Anturabetonin kuutiohinta 128€/m3 + alv 24%

0m3 - 6m3: Laske hinta alla olevalla laskurilla


Hinta sisältää anturabetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen puomikoneella kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Laske anturabetonin hinta

Anna arvioitu betonimäärä kuutioina. Voit laittaa myös yhden desimaalin. Esimerkiksi 3 tai 3.4

Anna betonimäärä:

Kokonaishinta

Hinta 00.00+ alv 24%

Kokonaishinta sisältäen arvonlisäveron 24%

Ajalla 1.11.-30.4. lisätään betonin lämmityslisä 4,50€/m3 + alv 24%. Hintaan kuuluu anturabetoni kuljetettuna ja pumpattuna kaikkine kuluineen.

Pyydä tarjous

Anturabetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -