050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Elämyslattia - Designbetonista tehty betonilattia

HUOM! Olemme avanneet uuden sivuston designbetonille. Sivustolla on enemmän tietoa ja kuvia tarjoamistamme designbetonilattioista.
Siirry tästä uudelle designbetoni-sivustolle

Elämyslattia

Betonilattia on siirtynyt julkistiloista omakotitaloihin. Se on vastustamattoman upea materiaali, joka suuntaa katseet alaspäin. Lattian parhaat ominaisuudet korostuvat kun alla on lattialämmitys. Energia välittyy suoraan betonipintaan ja lämpö tuo pehmeyden jalkojen alle. Käytössä huomaat betonin kovan olemuksen muuttuvan pehmeäksi elämykseksi.

Betonilattia on hienon olemuksensa lisäksi taloudellinen taloa lämmitettäessä, koska sen päälle ei asenneta energiaa hukkaavia lattiamateriaaleja. Lattia on kulutusta kestävä, kesällä viileä ja talvella lämmin.

Vanhetessaan betonin väri voi muuttua ja lattiasta tulee entistäkin ihastuttavampi. Lattioihin voit halutessasi saada värisävyjä, jotka korostavat lattian vahvaa luonnetta.

UUSI MAHDOLLISUUS VAATIVALLE SISUSTAJALLE

  • - Parantaa lämmön tuottoa
  • - Kestävä kotitalouksien ja julkistilojen materiaali
  • - Yhdistää tilan kalusteet
  • - Edullinen ja vaivaton hankkia

DESIGNBETONILATTIAN TYÖVAIHEET

Elämyslattian valuvaiheessa toteutetaan koneellinen hionta, jolloin betonin kivet painuvat syvemmälle ja lattia tiivistyy. Lattia viimeistellään rakennuksen loppuvaiheessa. Oikein valmistettuna betonin halkeamat minimoidaan ja saadaan silkkimäinen lattiaelämys.

Katso esite pdf-muodossa

Katso valmistelu- ja jälkihoito-ohje pdf-muodossa

Katso Elämyslattian hoito-ohje pdf-muodossa

Katso elämyslattian sopimusehdot pdf-muodossa

Pyydä tarjous Elämyslattiasta tai Mikrosementistä