050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Maakostea betoni - Hinta ja ominaisuudet 2022 - 2024

Maakostea betoni on huokoinen betonilaatu, jossa on erittäin vähän vettä. Maakostea betoni kuivuu nopeasti pinnoituskuntoon, mutta pinta jää aina karkeaksi ja se on tasoitettava esimerkiksi Weber plaanolla tai muulla tasoitteella ennen pinnoitusta. Maakostean betonin (kuivabetonin) lujuusluokka on vain K25, joka ei yleisesti riitä nykymääräyksiin joissa lattian lujuusluokan tulisi olla K30 (C25/30). Maakosteassa betonissa on muodostunut ongelmaksi myös talojen tiiveysmittaukset, jotka eivät mene läpi johtuen maakostean kuivabetonin huokoisuudesta. Kun tiiveysmittauksia tehtäessä talo alipaineistetaan, maakostea betonilattia vuotaa huokoisuutensa ansiosta. Tämä ongelma voidaan kuitenkin välttää tasoittamalla maakostea betoni itsetasoittavalla tasoitteella.

Maakostea betoni toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuonesaneerauskohteissa, joissa nopea kuivuminen on suuri etu. Myöskään maakostean betonin kovempi hinta ei tällöin ole niin merkittävä tekijä kun suuremmissa valuissa.

Maakostean betonin valutyö on huomattavasti normaalia betonivalua raskaampaa ja haastavampaa koska betoni on niin kuivaa ja jäykkää. Maakosteaa betonia ei voi käyttää kantavissa rakenteissa.

Maakostean betonin hinta 2022 - 2024 yli 70m2 valuissa on 29€/m2 + alv 24% sisältäen maakostean betonin 100mm vahvuuteen saakka sekä valutyön.

Pienissä kylpyhuonevaluissa ja linjasaneerauskohteissa sekä kerrostalojen märkätilakohteissa pyydä erillinen tarjous.Tilaa Pyydä tarjous

Maakostean betonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -

Lattiamies kokemuksia