050 - 590 4566    Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki
Sähköposti: myynti@lattiamies.fi

Lattiabetoni ja lattiabetonin hinta 2022 - 2023

Lattiabetoni on suosituin toimittamamme betonilaatu. Lattiabetonin yleisin laatu on Lattiabetoni C25/30 hieno16 S3. Tämä tarkoittaa että lattiabetoni on lujuusluokaltaan K30 ja kivikoko betonissa on hieno 16mm, suurin kivikoko on siis 16mm ja seassa on paljon myös hienoa kiviainesta lattiavalun laadun takaamiseksi sekä lattiabetonin työstön helpottamiseksi. S3 tarkoittaa lattiabetonin notkeusluokkaa. Lattiabetonin kuivumisaika pinnoituskuntoon tavallisissa olosuhteissa on 1cm per viikko.

Nopeasti pinnoitettava / nopeasti kuivuva lattiabetoni, josta käytetään usein lyhennystä NP lattiabetoni on myös erittäin suosittua. Ominaisuudet ovat muuten samat kuin tavallisessa lattiabetonissa, mutta nopeasti pinnoitettava lattiabetoni kuivuu pinnoituskuntoon puolet nopeammin kuin tavallinen lattiabetoni. Nopeasti pinnoitettavan betonin kuivumisaika on normaaleissa olosuhteissa 2cm per viikko.

Ulkotiloissa kuten terassit, parvekkeet ja patiot käytetään säänkestävää lattiabetonia. Betonilaatu on yleensä Säänkestävä Lattiabetoni C30/37 XF3 hieno16 S3.

Jos valettava laatta on ohut tai siinä on kaatoja kuten terasseilla jolloin osa valusta jää erittäin ohueksi, lattiabeonissa käytetään kivikokona 8mm kiviainesta.

Alla on kuutiohinnat sekä tarkka hintalaskuri. Saat laskettua hinnan lattiavalulle sekä kaikille muille valuille joissa käytetään lattiabetonia.

Lattiabetonin hinta kuljetettuna ja pumpattuna 2022 - 2023:

6m3 ja enemmän: Lattiabetonin kuutiohinta 153€/m3 + alv 24%

0m3 - 6m3: Laske hinta alla olevalla laskurilla


Hinta sisältää lattiabetonin toimitettuna kohteeseen, kuljetuksen ja pumppauksen kohteen mukaan perästäpumpattavalla betonipumppuautolla tai puomillisella pumppuautolla kaikkine kuluineen. Hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Reilusti suuremmissa määrissä hinta tippuu ja laskemme sinulle erillisen tarjouksen.

Laske lattiabetonin hinta

Anna arvioitu betonimäärä kuutioina. Voit laittaa myös yhden desimaalin. Esimerkiksi 3 tai 3.4

Anna betonimäärä:

Kokonaishinta

Hinta 00.00+ alv 24%

Kokonaishinta sisältäen arvonlisäveron 24%

Ajalla 1.11.-30.4. lisätään betonin lämmityslisä 4,50€/m3 + alv 24%. Hintaan kuuluu lattiabetoni kuljetettuna ja pumpattuna kaikkine kuluineen.

Pyydä tarjous

Lattiabetonin hinta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa:
- Helsinki - Espoo - Vantaa - Järvenpää - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Kirkkonummi -